top of page

ЛІДЕР РОКУ-2017

З метою виявлення та розвитку лідерського, організаторського та інтелектуально-творчого потенціалу підлітків, сприяння розвитку ініціативи та формуванню патріотичного ставлення молоді до рідного міста, надання молоді можливості реалізувати власні творчі здібності, підвищення культури ділової взаємодії та престижу діяльності лідерів учнівського самоврядування, стимулювання діяльності лідерів учнівського самоврядування, їх підтримка, розвитку молодіжного лідерського руху в м. Жовті Води, 31 січня 2017 року на базі Центру дитячої творчості відбувся міський конкурс «Лідер року - 2017»

Свято зібрало у дружньому колі лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів міста. В конкурсі свої шкільні організації представляли:

Колісник Анастасія – шкільне об’єднання класів «ШОК» ЗНЗ №3

Грама Даря – учнівське обєднання «Країна Веселкова» НВК «Родина»

Зарубіна Анасатасія – республіка «АІСТ» ЗНЗ №8

Коваленко Анастасія – країна «Дивосвіт» НВК «Дивосвіт»

Курусь Марія – республіка «Перспектива» НВК «Перспектива»

Поліщук Дарина – дитяча організація «СОКІЛ» ЗНЗ № 10

Шевченко Богдан – дитяча організація «Ліцинія» Ліцей

Ярова Анастасія – дитяча організація «Вікторі» Гімназія

На лідерів очікували наступні конкурси:

Візитка «Візитна картка лідерів» (Лідер презентує виступ, в жанрі візитної картки. Учасникам пропонується в довільній формі розповісти про свою діяльність як лідера учнівського самоврядування, розкрити лідерські якості, організаторські навички, творчий потенціал, цікаві ідеї та пропозиції, продемонструвати власні інтелектуальні або творчі досягнення, а також досягнення лідерської команди.)

Конкурс «Лабораторія проектів» (Конкурсант отримує тему проекту, який необхідно буде реалізувати в навчальному закладі. На розробку проекту відводиться 15 хвилин і для виконання завдання можуть бути задіяні 2 помічники зі складу учнівського самоврядування. Напрямки проектів: патріотичний; волонтерський, екологічний, краєзнавчий, спортивний.

Конкурс «Імпровізація» на тему «Моя позиція лідера» Кожен з учасників отримує текст з незавершеною думкою. Завдання конкурсанта - закінчити речення, намагаючись розкрити суть проблеми даної теми, показати свої знання, здібність до імпровізації та вміння швидко зорієнтуватися в проблемній ситуації.

Виступи відбувались згідно жеребкуванню. Оцінювали наших конкурсантів:

Голова журі:

Олена Вікторівна Лауда – начальник відділу у справах сім`ї молоді фізичної культури і спорту виконкому Жовтоводської міської ради

Члени журі:

Олена Григорівна Степанян – методист відділу освіти виконкому Жовтоводської міської ради.

Валентина Анатоліївна Борилюк – директор ЦДТ

Дмитро Нагнибіда – член молодіжної ради при виконавчому комітеті

Анастасія Зеленокур – представник студ ради ІП «Стратегія».

Журі конкурсу оцінило кожен виступ, та визначило переможців. «Лідером року - 2017» одноголосно було обрано Поліщук Дарину – дитяча організація «СОКІЛ» ЗНЗ № 10. Всі учасники отримали грамоти виконкому Жовтоводської міської ради та подарунки відділу у справах сім`ї молоді фізичної культури і спорту виконкому Жовтоводської міської ради.



Культорганізатор Мартинюк К.В.

Image-empty-state.png
Повернутся до переліку новин
bottom of page