top of page

ЖОВТОВОДСЬКІ ЛІДЕРИ "З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ"

Незабутніми для жовтовдських учнів пройшли травневі свята. З 03 по 05 травня 2017 року лідери міста Жовті Води: Колісник Анастасія (ЗНЗ №3), Будчана Владислава та Шевченко Богдан (ліцей) під керівництвом директора Центру дитячої творчості Борилюк Валентини та кер. гуртка «Школа лідерів» Мартинюк Катерини, делегувались в м.Черкаси від Дніпропетровської області на Всеукраїнський збір лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів України «З Україною в серці»(в заході прийняли участь 24 області України)

04 травня на відкритті Всеукраїнського збору делегація прийняла участь у пленарному засіданні за участю начальника управління освіти і науки Черкаської ОДА Данилевським В.В., познайомилась з роботою Ліги старшокласників Черкащини (Неділя Віталій, Піштова Юлія, Толочний Ігор). Цікавою та незабутньою пройшла екскурсія до Музею історії освіти Черкащини, яку презентувала Сткпанова Наталія – кандидат філософських наук, доцент кафедри дошкільної освіти та професійного розвитку педагогів. Приємним сюрпризом для лідерів стала екскурсія на Чигиринщину в фортецю «Замкова гора» та в музей Богдана Хмельницького. Чудовим завершенням для дітей була лідерська національна вечірка «І знову разом».

05 травня день почався дуже насичено та продуктивно, делегація прийняла участь у тренінгу по програмі протидії торгівлі людьми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадська позиція», де отримали важливу інформацію, як діяти у разі небезпеки. Подорож продовжилась у м. Канів, де лідери відвідали музей Т.Г.Шевченка, прийняли участь у покладанні квітів до пам’ятника поета та флешмобі «З Україною в серці» (у вишиванках та з прапорами співали гімн України).

Підведення підсумків відбулось у Канівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4, кожен делегат ділився враженнями, інформацією. Діти, дорослі обмінювались контактами для подальшого тісного спілкування.

Дивлячись на палаючі очі та недитячій запал лідерів України, є надія на краще майбутнє нашої держави.





Кер. гуртка «Школа лідерів» Мартинюк К.В.

Image-empty-state.png
Повернутся до переліку новин
bottom of page