top of page

«РАЗОМ У МАЙБУТНЄ! «МРІЄМО! ДІЄМО!»

Під таким гаслом 30 березня 2017 року в облдержадміністрації м. Дніпра відбулося засідання клубу молодого лідера. На захід були запрошені лідерів Дніпропетровської області, серед яких і ми, Жовтоводські очільники дитячого самоврядування: Стародубов Дмитро, Чернявська Тетяна, Поліщук Поліна, Столітня Тетяна, Поліщук Дарина, Перерва Денис, Лук’янчук Уляна, Шевченко Богдан, Грама Даша, Омельянченко Катерина під керівництвом керівника гуртка Центра дитячої творчості «Школа лідерів» Мартинюк Катерини Вікторівни.

На даному заході молодь познайомилась та плідно поспілкувалась з радником голови облдержадміністрації Ольгою Горб та з успішним бізнесменом та спікером Юрієм Башніковим, який в свою чергу поділився секретами успіху на ниві бізнесу, презентувавши свою програму «Чи можливо почати свій бізнес в 15 років». Дівчата та юнаки із захопленням слухали доповідача, нотуючи та коментуючи всі важливі для себе речі та в свою чергу задавали безліч питань, як же їм також досягти висот.

Три години в теплій дружній компанії промайнули непомітно, з великим багажем знань та навичок молодь поїхала до рідних Жовтих Вод. Головним завданням лідерів після круглого столу, є розповсюдження набутої інформації серед своїх однолітків та учнів своїх шкіл.

Чекаємо на наступні зустрічі з успішними та талановитими людьми нашої країни, бо вони гарний приклад для підростаючого покоління.





Керівник гуртка «Школа лідерів» ЦДТ Мартинюк К.В.

Image-empty-state.png
Повернутся до переліку новин
bottom of page