top of page

День захисту дітей!


День захисту дітей!

Ось і дочекалася вся малеча жаданого чарівного літа…Традиційно в перший його день –
1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості і одвічної надії, адже саме в дітях ми, дорослі, хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими, радісними та щасливими.
Цей день для дітей м. Жовті Води пройшов нетрадиційно, колектив Центру дитячої творчості підготував для малечі веселе свято, яке символізувало початок літа та святкування Дня захисту дітей. Святковий захід розпочато з урочистого відкриття, дітки всього міста зібралися в стінах позашкільного закладу Центру дитячої творчості, де їх привітали чарівна ведуча та колективи ЦДТ.

Зверталися гості свята до дітей зі словами привітань з нагоди свята, побажала їм злагоди, миру, любові, добра, теплих і щирих посмішок, вірних друзів та якомога більше радісних та щасливих подій у їхньому житті. Надалі ведуча запросила дітей у подорож до країни музики. пісень та танців, де на них чекали несподіванки та приємні сюрпризи. Потім для дітей організовано невеличку святкову дискотеку.
Ось так цього дня весело, змістовно, і відпочили і погралися наші малюки!

Повернутся до переліку новин
bottom of page